LiKE aje jika SUKE .

Wednesday, June 22, 2011

[ hyehyee ]

hye .

haha . .
gelak . rasa janggal .

aku rasa . aku nak bermula semula ber'blogging . eh ? haha . . tak tahu kenapa . cuma sekadar rasa .
ohh ye . aku delete entry entry aku sebelum nih . SEMUA nye ! cuma yang last before aku stop ber'blogging je aku tinggal kan .

semua tu gara gara entry tu di copy paste dan di ratah secara beramai ramai . kayak kenduri sih . ha ha

padahal boleh saja aku save dalam draf 
tapi sebab kegelojohan dan ke'blur'an 
aku delete
ohh sadd
=.=

oke . bye !

p/s : pelbagai rasa bercampur aduk menganggu kotak pemikiran . ha ha

3 comments:

wan or sean said...

haha..kesian

wawaa ~ said...

haha . . kesian ?
takpe kot .
penuh caci maki je pun dulu .
memalukan .

FeeL da MorE said...

eh bebeh da balik ? abang rinduuuu tangat tau. hihi.